Neem contact op

Wij zijn jaar rond geopend afhankelijk van het weer. Lessen worden gegeven tussen April en November.

Wil je contact met ons opnemen of heb je vragen over onze kitesurfschool en/of kitesurf lessen? We staan je graag te woord.

Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk vragen over de kitesurflessen te beantwoorden via de website hebben we de meest gestelde vragen opgeschreven.

Heel simpel, ga naar onze reserveer pagina kies je gewenste les pakket en vul je gegevens in. Vervolgens kun je bij ons inloggen om je les te bekijken en te betalen. Betalen is mogelijk cash op locatie of vooraf via ideal in ons boekingssysteem.

Wij hebben vaste tijden om 10uur en om 14uur waarop je je surfles zelf kunt inplannen. Soms komt het door de wind en/of het getij beter uit als we de les een uur eerder of later doen, Lerenkitesurfen.nl streeft er namelijk naar de best mogelijke kwaliteit te bieden. Wij zullen je hier dan van op de hoogte brengen.

Lessen worden 7 dagen per week gegeven op de dagen dat de wind goed genoeg is.

Wij geven met 1 instructeur maximaal op 2 personen les. Doordat er altijd 1 cursist aan de kite vast zit en door de andere cursist word vastgehouden blijft deze ook bezig. Onze instructeur kan tegelijkertijd aan beide cursisten uitleg geven en er staat nooit iemand niets te doen.

Heb je liever 1 op 1 les? Dan is wellicht onze prive les iets voor jou

Wat heel mooi is aan de sport Kitesurfen is dat je speelt met moeder natuur. Je verplaatst je doormiddel van de wind. Helaas kan dit ook wel eens ervoor zorgen dat een les niet kan doorgaan. Als er te weinig wind is of juist te veel wind dan zijn wij genoodzaakt om je les te verplaatsen naar een nieuwe datum.

Wederom, wij willen alleen maar lessen geven met kwaliteit, wil je meer informatie over of een les door gaat of niet neem dan contact met ons op.

Leren Kitesurfen regelt al je materiaal, het enige wat je dient mee te nemen zijn:

  • Een handdoek
  • Badkleding/ondergoed voor onder het wetsuit
  • Wij zorgen voor een passend wetsuit en een heerlijke warme douche na afloop van de les.

Yes, wanneer je jezelf aanmeld voor een groepsles dan zul je bij 1 andere cursist worden ingedeeld. Wanneer er geen andere cursist bij jouw les word gevonden dan krijg je van ons een ingekorte privé les.

Nee, dit is niet nodig. Wel adviseren wij om er zo min mogelijk tijd tussen te laten zitten. Vaak komen cursisten 1 of 2 keer in de week en zijn hierdoor binnen 2 weken klaar.

Iedereen kan leren kitesurfen. De een heeft er aanleg voor en vaart de eerste les al weg, de ander heeft er iets langer de tijd voor nodig. Maar wij garanderen iedereen zijn eerste meters binnen 3 lessen.