Foil Clinic

Leren foilen was nog nooit zo makkelijk!

Bij Lerenkitesurfen.nl bieden we foil clinics aan achter de boot. Je eerste foil ervaring word hierdoor veel gemakkelijker doordat je je 100% kunt focussen op het board.

We gebruiken tijdens de clinic een F-ONE SUP in combinatie met een 45/55cm aluminium mast en de nieuweste carbon F-ONE hydrofoil vleugels (1800/2200). De Sup is inflatable wat zorgt voor veel drijfvermogen waardoor je kunt starten op je knieën. Zodra we een klein beetje vaart hebben probeer je op te staan wat als kitesurfer geen probleem zal zijn. Zodra je staat ga je langzaam je gewicht verplaatsen waardoor het board uit het water komt en je echt gaat foilen!

Deze methode is vele malen makkelijker dan direct met een kite het water in te gaan en het garandeert dan ook dat je binnen één uur echt een stukje gefoild hebt.
Na deze ervaring zal de overstap naar kite/wing/sup/surffoilen minder groot zijn en zul je dit sneller onder de knie hebben.

Waar en wanneer

We geven deze clinics in Zandvoort op mooie dagen met een vlakke zee. 5 dagen van tevoren kondigen wij aan wanneer een clinic zal plaatsvinden, we sturen dan een mail uit naar iedereen die zich heeft opgegeven. Per dag hebben we maximaal 8 plekken beschikbaar.

Een clinic duurt 1 uur, en kost €109,-

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in en we houden je op de hoogte van de mogelijke clinic dagen. Wil je je aanmelden voor een clinic dag waar je al van op de hoogte bent? Vermeld dan de datum bij je bericht.