Fone testcenter en dealer

Fone kiteboarding testcenter en dealer

Sinds 2009 werkt onze kitesurfschool al met het merk Fone kiteboarding. Al meer dan 10 jaar zijn wij zelf groot fan van hun kite materiaal dat we er zowel zelf mee kitesurfen als dat we er les mee geven. Sinds 2019 zijn wij als officieel fone testcenter geopend, naast dat wij alle maten kites beschikbaar hebben voor de test hebben we ook een selectief aanbod boards voor de test.

Mocht er een board niet beschikbaar zijn op onze locatie dan kunnen wij dit vaak binnen 1 dag voor jou hebben liggen. Het is hierom goed om altijd van tevoren een afspraak te maken zodat wij de spullen voor je klaar hebben liggen die je wilt proberen.

De kosten voor het testen is afhankelijk van de duur. Als jij een serieuze tester bent dan weet je in 20 minuten als kitesurfer wel hoe goed iets aanvoelt, we zullen hiervoor geen kosten rekenen. Wil je langer dan 20 minuten het water op dan rekenen wij een huurtarief.

Wil je een afspraak maken?

Bel of mail ons op onderstaande contactgegevens.

Fone kiteboarding Dealer / Shop

Als je een kite of een board getest hebt dan wil je deze natuurlijk ook direct kunnen aanschaffen als het goed bevalt. Wij hebben de mogelijkheid om tweedehands les/test materiaal en nieuw kitesurfmateriaal te verkopen. Heb je betaald voor de test dan krijg je dit bedrag uiteraard als korting op je materiaal.

naast het merk Fone verkopen wij ook Manera trapezes, wetsuits, caps, schoentjes en handschoentjes.

Bekijk de volledige 2020 collectie hier: