Kiteboardles

Meer over leren kitesurfen

Maximaal 2 personen in een groep, geen vast lesprogramma maar naar niveau, opgeleide instructeurs, nieuwste materialen en een TOP locatie.

Ongekend, vol adrenaline, opgewonden en snakkend naar meer.. Dit is hoe we ons voelen na een kiteboard sessie. De kracht die de kite kan ontwikkelen, de vrijheid die je ervaart met je board onder je voeten, het speelse gemak waarmee je kunt leren kitesurfen en de ongekende hoogte die je kan bereiken maken het tot de Sport van de 21ste eeuw! Kiteboardles nemen doe je bij Lerenkitesurfen.nl

De afgelopen jaren is gebleken dat iedereen het kiteboarden kan leren. Voor deze sport zijn geen speciale gaven of kennis vereist. Opgedane ervaring uit het snowboarden, windsurfen, wakeboarden, zeilen of vliegeren zijn een voordeel en deze zullen meehelpen tijdens het leerproces. Onze instructeurs zijn gewend om met verschillende leerstijlen om te gaan. De kiteboardlessen worden gekoppeld aan ieders niveau en leersnelheid.

Kiteboardles op niveau, afhankelijk van uw wensen en het niveau waarop je verkeert kun je een keuze maken uit één van onze kiteboard lessen. Zo kan je kiezen uit een basiscursus of een vervolgcursus, maar ook voor een privécursus of voor degene die al wat verder is zelfs coaching. Les in kiteboarden is bij ons altijd op (verantwoord) niveau. Instructeurs hebben een opleiding gedaan en hierna minimaal 3 jaar lesgeef ervaring opgedaan voor ze zich bij ons team aansloten. Bij lerenkitesurfen.nl hebben instructeurs de vrijheid om op de in hun ogen beste manier kiteboard les te geven en hoeven zij zich niet aan vaste lesschema’s te houden.

Wij proberen bij meerdaagse cursussen altijd dezelfde instructeur bij cursisten in te delen, dit bevordert de snelheid van de cursus doordat de instructeur al exact weet waar jij staat.

Welke kitesurfles kies jij?

Basis Les

€109

3 Daagse Cursus

BESTSELLER!

€ 279

Prive Les

€159