Leren kitesurfen

Meer over de kiteboardschool

Maximaal 2 personen in een groep, geen vast lesprogramma maar naar niveau, opgeleide instructeurs, nieuwste materialen en een TOP locatie.

Lerenkitesurfen.nl is de kiteboardschool van Zandvoort, Dankzij de goede bereikbaarheid is het de ideale les locatie. Er zijn meerdere kiteboardscholen in Zandvoort en allemaal geven zij op hun eigen manier kiteboard les. Onze kiteboardschool onderscheidt zich door met kleine groepen van maximaal 2 cursisten te werken en korte maar intensieve lessen te geven. De theorie geven wij tijdens dat de kite in de lucht hangt, dan kan dit direct worden toegepast in de praktijk en alleen dan snap je waar we het over hebben. Doordat er 2 cursisten in de groep zitten ben je zelf altijd bezig, of zelf aan de kite of de medecursist helpen. Door elkaar te helpen leer je ook weer van elkaars fouten.

Kiteboardschool Lerenkitesurfen.nl zoekt altijd de best passende condities voor de les. Hierdoor waarborgen wij de veiligheid van de cursisten. Ieder jaar word al het materiaal van de kiteboard school vervangen waardoor wij altijd met de nieuwste materialen kunnen les geven.

In 3 lessen zorgen we dat je zelfstandig met de kite overweg kan. De basis van het kiteboarden is vliegercontrole wanneer dit beheerst word gaan we verder naar de volgende oefeningen. De gemiddelde cursist begint het eind van les 1 of het begin van les 2 al met het oefenen van de waterstart. Hoe sneller je alle oefeningen weet te doorlopen hoe sneller je met het board zal beginnen. Andere kiteboardscholen hanteren vaste les programma’s en proberen lessen zo lang mogelijk te rekken zodat je pas leert kiteboarden als je een nieuwe les boekt. Het streven van onze kiteboard school is jou zo snel mogelijk op het board te krijgen.

Welke kitesurfles kies jij?

Basis Les

€109

3 Daagse Cursus

BESTSELLER!

€ 279

Prive Les

€159