Kitecursus

Meer over de kitecursus

Maximaal 2 personen in een groep, geen vast lesprogramma maar naar niveau, opgeleide instructeurs, nieuwste materialen en een TOP locatie.

Een dagje uitwaaien of fanatiek leren kitesurfen? Voor iedereen die nog geen ervaring heeft met het kitesurfen bieden wij de beginners kitecursus aan. Stap voor stap behandelen we op een tempo dat bij jou past de basisbeginselen van deze uitdagende sport. Hierbij is ervaring met watersport zeker niet nodig. De nadruk bij een beginners kitecursussen liggen op veiligheid en fun.

Bij ons geen massale groepslessen of omkleden op een parkeerplaats. Wij willen je de best mogelijke kitesurf ervaring meegeven. Wij kiezen bewust voor Kitecursussen met maximaal 2 cursisten per instructeur. Op die manier garanderen we je de best mogelijke individuele aandacht tijdens jouw kitecursus. Al onze instructeurs zijn ervaren, vrolijke gasten die jou graag alle puntjes van het kitesurfen bijbrengen. Je kunt van ons altijd eerlijk advies verwachten en na je kitecursus kun je ook terecht met vragen en hulp bij aanschaf van materiaal of hulp bij je eerste keer zelfstandig kiten nadat je een cursus hebt afgerond.

Of de kitecursussen doorgaan is volledig afhankelijk van het weer. Dankzij de gunstige windcondities aan de kust gaat 75% van de cursussen door. Op zijn vroegst 2 dagen van tevoren kunnen wij aangeven of het door kan gaan of dat we een nieuw cursusdatum moeten gaan inplannen. Lerenkitesurfen.nl geeft alleen in verantwoorde condities les. Dit houd in dat als het harder waait dan 25 knopen alle kitecursussen worden gecanceld, maar ook dat als er te weinig wind staan wij adviseren de cursus te verplaatsen. Als jouw kitecursus moet worden verplaatst doen wij dit omdat wij vinden dat we je niet de les kunnen geven zoals we dat graag zouden willen doen. Lerenkitesurfen.nl kijkt dus altijd samen met de cursisten naar de beste condities voor de cursus.

Welke kitesurfles kies jij?

Basis Les

€109

3 Daagse Cursus

BESTSELLER!

€ 279

Prive Les

€159