Leren kitesurfen

Kitesurfen in Zandvoort

Kitesurfles in Zandvoort is perfect omdat je er goed met de zee kunt leren omgaan. Tijdens de les zal je direct in aanraking komen met golven waar je aan moet wennen. Hiernaast heb je omdat wij op een vrij stuk strand lesgeven tijdens de eerste kitesurfles alle ruimte om downwind te bodydraggen (slepen achter de kite ). Dit helpt om maximaal kitecontrole te krijgen. Wanneer je die kitecontrole onder de knie hebt ben je eigenlijk meteen toe aan het board. De eerstvolgende stap zal dan ook het leren waterstarten zijn.

Kitesurfles in Zandvoort krijgen betekend progressieve leren kitesurfen oftewel snel en effectief. Kitesurflessen worden maximaal met 2 personen ingedeeld. Alle instructeurs hebben instructeursopleidingen gevolgd. De kitesurfles duurt maximaal 2,5uur waarin veel praktijk ervaring wordt opgedaan. Er is speciaal gekozen voor een maximale tijdsduur aan de kitesurfles, na 2uur in het water begint de vermoeidheid op te treden en leer je minder snel of ga je eerder fouten maken. Wij geven les met de nieuwste en meest innovatieve materialen van F-one. Een kitemerk wat wereldwijd zeer hoog staat aangeschreven en de best mogelijke kwaliteit levert.

Zandvoort is één van de meest populaire badplaatsen van Nederland. Veel parkeergelegenheid en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Voor en na de kitesurfles is er nog veel meer te doen, een mooi strand waar je kunt zonnen en zwemmen, een grote diversiteit aan beachclubs en prachtige duinen om doorheen te wandelen. Krijg Kitesurfles in Zandvoort en ervaar de sport op zijn best!

Welke kitesurfles kies jij?

Basis Les

€109

3 Daagse Cursus

BESTSELLER!

€ 279

Prive Les

€159