Kitesurfen in Bloemendaal

In Bloemendaal mag je niet overal kitesurfen. Er zijn strenge regels welke dienen te worden opgevolgd. Kitesurfen is niet toegestaan bij de strandpaviljoens van Bloemendaal met uitzondering van de watersportstrandtent Mifune.

Als je op Bloemendaal gaat kitesurfen dan kitesurf je op de Noordzee. Bloemendaal heeft een middelgroot zandstrand. Als het hoog water is dan kan het strand erg krap zijn.

Bereikbaarheid

Kitesurfen in Bloemendaal is minder gemakkelijk dan de naastgelegen spot Zandvoort door de bereikbaarheid. Met de auto kun je naar een betaald parkeren parkeerplaats en vanaf daar dien je nog 10 minuten te lopen naar de spot waar je mag kitesurfen. Er rijd vanaf treinstation Zandvoort en Haarlem een bus naar Bloemendaal aan zee, vanaf daar dien je nog 15 minute te lopen naar de kitesurfspot.

Kitesurfles en faciliteiten

Leren Kitesurfen BloemendaalEr is op het strand van Bloemendaal een surfclub aanwezig waar je gedurende het seizoen materiaal kunt stallen. Ook kun je hier kitesurfles nemen. Kitesurfschool Lerenkitesurfen.nl en Watersportcentrum Pepsports bevinden zich op een paar minuten van Bloemendaal en zijn makkelijker te bereiken

Wil jij kitesurfles Bloemendaal? Onze kiteschool bevind zich op de grens tussen Zandvoort en Bloemendaal in, direct aan de boulevard. Wij geven kitesurfles op een vrij stuk strand voorbij de strandpaviljoens. Hierdoor hebben wij altijd de nodige ruimte en vermijden we zo veel mogelijk obstakels. De kust langs Zandvoort en Bloemendaal is kilometers lang met diverse plekken waar het is toegestaan om te kitesurfen. Wij hebben de rustigste plek uitgezocht voor jouw kitesurfles. Na je kitesurfles kun je heerlijk nog even nagenieten op één van de vele terrasje bij de strandpaviljoens van Zandvoort en Bloemendaal aan zee.

Soorten lessen

Je hebt de keuze uit 3 soorten lessen. De basisles voor als je nog helemaal geen eerdere kitesurfervaring hebt opgedaan. Hierin beginnen we vanaf het begin met leren vliegeren met de kite. Vaak ben je aan het einde van de basisles toe aan de waterstart. Deze les word met maximaal 2 cursisten per groep gegeven. Wanneer je liever alleen les wilt is het mogelijk tegen een meerprijs een priveles te boeken. Heb je al enige kitesurfervaring maar wil je graag nog wat meer begeleid worden of nieuwe dingen leren onder begeleiding van onze instructeurs, dan boek je een advanced kitesurfles. We gaan door op het niveau waar je gebleven bent.

Weet je al zeker dat je door wilt gaan tot je je eerste meters op het board hebt gestaan? Boek dan onze voordelige 3-daagse cursus. In 3 lessen garanderen wij dat jij je eerste meters met het board hebt gemaakt en dusdanige kitecontrole hebt waarna je zelfstandig door kunt gaan met oefenen.

Met welke windrichting kun je kitesurfen in Bloemendaal?

De wind in Bloemendaal is goed tussen de 215 graden zuid zuid west (ZZW) en 35 graden noord noord oost (NNO)

Basis Les

Meteen het water in tijdens de basis kitesurfles


Maximaal 2 personen


Inclusief materiaal


2,5 uur les

.

€109

RESERVEER NU

3 Daagse Cursus

Het beste pakket om zelfstandig te leren kitesurfen


Maximaal 2 personen


Gegarandeerd varen


3 x 2,5 uur les

BESTSELLER!

€279

RESERVEER NU

Prive Les

Prive kitesurfles voor beginners en gevorderden


1 op 1 begeleiding


Behaal snel resultaat


2,5 uur les

.

€149

RESERVEER NU
Habe Kitesurf Unterricht genommen und bin vollkommend zufrieden. Der Ausbilder bringt es super bei, für Deutschsprachige fand ich es sehr gut, aber um es noch besser zu verstehen, sind Englisch kenntnisse vorteilhafter. Also ich kann gar kein Englisch und es wurde mir trozdem super beigebracht. Top Ausrüstung (nach meinem befinden) und man freut sich hinterher auf die warme Dusche. Danke nochmals für das Kiten.
Pascal
Onze jongen heeft het geweldig gehad. Ook met slecht weer alles top geregeld. Hele leuke instructeurs echt top.
Natali
Wat een super ochtend voor onze meiden. Super bedankt. Een dag om nooit te vergeten
Sarah
Zijn zeer bedreven en hebben een lange ervaring in kitesurfen. Enthousiaste cursusleiders die je professioneel begeleiden en hun passie weten over te brengen op de kandidaat. Wij hebben veel plezier beleeft aan onze cursusdagen.
Johnny
voor de korte tijd die we er gehad hebben toch veel geleerd!
uiteindelijk kunnen oefenen met de waterstart en daarbij ook veel bruikbare tips gekregen!
goede chille gasten om les van te krijgen!
zeker waard om nog een keertje langs te gaan met wat meer wind!
Joeri
Samen met vrienden heb ik in totaal 5 kite lessen gevolgd bij pepsports. Nu zelf maximaal aan het kiten.
Ik ben zeer tevreden over de instructie/lessen, jong enthousiast team van instructeurs, de les is in een veilige omgeving en je krijgt constructieve feedback.
De prijs vind ik ook eerlijk.
Kortom top! Ik raad pepsports aan voor iedereen die deze ultieme sport onder de knie wil krijgen.
Timmeh
If you want to try a water sport here in The Netherlands, this is the place you should go! Nice location, fair price and nice instructors! Me and my husband had a surfing lesson with them, and we truly recommend it!
Marianna
Super fijne gasten om les van te krijgen! Heel relaxt en flexibel. Weten heel goed waar ze het over hebben…
Raquel