Kitesurfles in Zandvoort

Video afspelen

Meer over kitesurfen in Zandvoort

Op zoek naar kitesurfles in Zandvoort? Bij Leren Kitesurfen heb je maximaal 2 personen in een groep, geen vast lesprogramma maar naar niveau, opgeleide instructeurs, nieuwste materialen en een TOP locatie

Kitelessen

Met onze kitesurfles ga je direct het water op! Daar is het toch allemaal om te doen?

Onze kitelessen zijn praktijkgericht. Natuurlijk ontkom je niet aan een stukje theorie, maar ons doel is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Je krijgt uitleg, een voorbeeld van hoe het werkt en vervolgens ga je direct het water op.

Bij Leren Kitesurfen kun je verschillende lessen volgen zoals een basisles kitesurfen, een kitesurf cursus (3 lessen) en privé lessen. Volg je drie keer een kitesurfles dan ben je in staat om zelf te kiten. Zoals bij alles geldt: oefening baart kunst, dus hoe vaker je het water op gaat, des te beter je zult worden.

Afgestemd op niveau

Iedere les heeft andere cursisten die op een andere manier het snelst leren kitesurfen. Omdat niemand hetzelfde is vinden wij niet dat er een vast lesschema kan worden gehanteerd. De aandacht in de kitesurfles ligt op het leren door doen, voelen, zien en erover praten. Als de instructeur ziet dat jij met een oefening meer moeite hebt dan zal hij daar meer nadruk op leggen tot ook dat vertrouwd aanvoelt.

Het tempo van de kitesurflessen wordt dus afgestemd op het niveau van de leerlingen. In een les zal je telkens uitgedaagd worden een stap verder te gaan. Wij leren je stap voor stap de vaardigheden die voor het kitesurfen nodig zijn. Onze doelstelling is, je op het niveau te brengen waar vanuit je zelfstandig en veilig verder kunt. Over het algemeen zijn hier 3 lessen voor nodig. Mocht het tegen die tijd nog niet helemaal vertrouwd aanvoelen dan kun je een vervolg les kitesurfen boeken waarbij we je begeleiden tot je zelfstandig verder kunt.

Waarom les bij Leren Kitesurfen?

Leren Kitesurfen doet het net even anders.

Lange lessen klinkt als waar voor je geld krijgen maar in de praktijk is dit vaak niet het geval. Onze kitesurfles is intensief en duurt rond de 2,5 uur, hierna heb je minder energie en maak je sneller fouten.

Maximaal 2 personen per instructeur.

Een derde cursist betekend veel wachten en daar betaal je niet voor.

Geen lange theorie vooraf maar direct het water in!

Theorie geven we terwijl je aan de kite hangt.

Persoonlijk, veilig en professioneel

Wij zijn geen fabriek die honderden cursisten per dag weg werkt.

Geen vertraging in je les

Ga je sneller dan je medecursist? We gaan meteen door met de volgende oefening

Comfort op onze locatie voor en na de les

Warme douches, omkleed ruimte en een lounge

safe_shield_2_fill

Veiligheid en kwaliteit staan voorop

Ieder jaar vernieuwen wij al ons kitesurf materiaal

Klaar voor jouw kitesurfles? Reserveer direct

Vul het formulier in en je wordt doorverwezen naar ons reserveersysteem. Let alleen goed op dat je de juiste golfsurf of kitesurfles kiest voordat het formulier verstuurd wordt. Na het invullen kan je een datum selecteren.