Basisles Kitesurfen

Meer over basisles kitesurfen

Op zoek naar een basisles kitesurfen in Zandvoort? Bij Leren Kitesurfen heb je maximaal 2 personen in een groep, geen vast lesprogramma maar naar niveau, opgeleide instructeurs, nieuwste materialen en een TOP locatie

Beginnen met Kitesurfen

Je bent vast wel eens langs het strand gelopen of gereden toen je aandacht werd gegrepen door kitesurfers. Je dacht: wow, dat wil ik ook wel! Dat kan. Leren kitesurfen kan sneller en eenvoudiger dan je wellicht denkt.

Wij bieden je een basisles waarmee je direct het water op kunt en een uitstekende basis krijgt om je vaardigheden verder te verbeteren. Schrijf je in voor een basisles kitesurfen en ervaar direct waarom dit misschien wel de tofste watersport is.

Is een basisles kitesurfen iets voor jou?

Onze basisles is uitstekend geschikt om er achter te komen of kitesurfen iets voor jou is. Eigenlijk weten wij en ook jij het antwoord al. Het antwoord is namelijk ja. Iedereen kan leren kitesurfen.

Vind je dit een interessante watersport en heb je het altijd al eens willen proberen? Met onze basisles kitesurfen proef je direct van het echte werk. Onze basisles is erg praktijkgericht met als doel om zo snel mogelijk het water in te gaan. Omdat je maximaal met z’n tweeën les volgt, ben je verzekerd van intensieve begeleiding.

Wij helpen je snel het water op

Wil je leren kitesurfen, dan is het vooral een kwestie van doen. De benodigde kennis zullen wij behandelen tijdens dat je aan de kite hangt om direct te ervaren wat er verteld word. Je dient kennis op te doen van de vlieger en het board en hoe de wind en het water invloed uitoefenen op je beweging.

Na het klaar maken van de gehele kite uitrusting ga je direct met je kite aan de slag. Eerst oefen je op het droge om het gevoel te pakken te krijgen. Wanneer dit goed gaat, ga je het water in. In het water krijg je pas echt een goed gevoel van de krachten die je kite uitoefent. Wanneer je hier ervaring mee op hebt gedaan, is het tijd voor het echte werk: kitesurfen met je vlieger en je board

Alles voor een goede start

In onze basisles kitesurfen ervaar je of kitesurfen echt iets voor jou is. Afhankelijk van hoe snel je leert komen we soms in de eerste les al toe aan het waterstarten met board. Na de basisles adviseren wij nog minimaal 2 lessen te nemen voordat je zelfstandig aan de slag gaat.

De basisles is dus de ideale manier om kennis te maken met de sport.

Welke kitesurfles kies jij?

Basis Les

€109

3 Daagse Cursus

BESTSELLER!

€ 279

Prive Les

€159

Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk vragen over de kitesurflessen te beantwoorden via de website hebben we de meest gestelde vragen opgeschreven.

Iedereen kan leren kitesurfen. De een heeft er aanleg voor en vaart de eerste les al weg, de ander heeft er iets langer de tijd voor nodig. Maar wij garanderen iedereen zijn eerste meters binnen 3 lessen.

Wij hebben vaste tijden om 9 / 12 / 15 uur waarop je je kitesurfles zelf kunt inplannen. Soms komt het door de wind en/of het getij beter uit als we de les een uur eerder of later doen, Lerenkitesurfen.nl streeft er namelijk naar de best mogelijke kwaliteit te bieden. Wij zullen je hier dan van op de hoogte brengen.

Lessen worden 7 dagen per week gegeven op de dagen dat de wind goed genoeg is.

In overleg is het soms ook mogelijk om een avond les te doen welke start om 17:00 of 18:00 uur.

Wij geven met 1 instructeur maximaal op 2 personen les. Doordat er altijd 1 cursist aan de kite vast zit en door de andere cursist word vastgehouden blijft deze ook bezig. Onze instructeur kan tegelijkertijd aan beide cursisten uitleg geven en er staat nooit iemand niets te doen.

Heb je liever 1 op 1 les? Dan is wellicht onze prive les iets voor jou.