Privéles Kitesurfen

Meer over privéles kitesurfen

Op zoek naar een privéles kitesurfen in Zandvoort? Bij Leren Kitesurfen ben je aan het juiste adres. Wij hebben geen vast lesprogramma maar naar niveau, opgeleide instructeurs, nieuwste materialen en een TOP locatie

Effectieve les methode

Wil je kitesurfen voor de eerste keer of jouw skills naar een hoger niveau tillen? Tijdens een privéles kitesurfen is alle focus gericht op jou. Voor wie goed zelfstandig wil leren kiten, is dit de ideale oplossing. Wij garanderen: geen lange theorie les vooraf maar leren in de praktijk.

Leren kitesurfen in een privéles

Het leren van nieuwe vaardigheden kost tijd. Niemand wordt vanuit het niets in een keer een expert. Maar er zijn manieren om sneller je doelen te behalen. Zoals je voor het halen van je rijbewijs een spoedcursus kunt volgen, kan dit ook bij kitesurfen. Leren kitesurfen in een privéles is de ideale methode voor wie in zeer korte tijd het water op wil.

Met onze lessen gaan we meteen het water op, je leert dus in de praktijk. Dit natuurlijk op een veilig manier. En dan begint alles pas. Want kitesurfen wordt alleen nog maar spannender en leuker naarmate je het vaker doet en nog beter wordt.

Een privéles voor beginners en voor gevorderden

Beginners die een vliegende start willen maken, doen dit met een privéles. Zelfs als je nog nooit van je leven op een board hebt gestaan of een vlieger hebt vastgehouden, zorgen wij ervoor dat je in slechts enkele dagen zelfstandig kunt gaan genieten op het water. Dit betekent overigens niet dat leren kitesurfen met een privéles alleen geschikt is voor beginners.

Juist ook mensen met enige ervaring en kitesurfers die de basis onder de knie hebben, kunnen hun vaardigheden met een privéles snel naar een hoger niveau tillen. Onze instructeurs kunnen je de fijne kneepjes bijbrengen zodat je het water op gaat met meer kennis en een betere techniek. Sneller surfen, veiliger navigeren, betere manoeuvres en minder snel vermoeid raken: je leert het in slechts enkele sessies.

Alleen of met een vriend(in)

Onze privéles hoeft niet per se een privéles  in je eentje te zijn. Vind je het leuker om samen met een vriend, vriendin of familielid te leren kitesurfen, dan is dat geen probleem. Je kunt dan bij ons een privéles voor meerdere personen boeken. Kiten is een geweldige activiteit, helemaal als je die samen kunt doen. Het plezier begint al bij de lessen!

Want plezier ga je zeker beleven. Natuurlijk draaien de lessen om leren, maar zeker ook om plezier. Reken maar dat je eerste pogingen garant staan voor flink wat hilariteit. En als je eenmaal blijft staan, wordt het alleen nog maar leuker. Samen delen in het plezier, maakt het natuurlijk extra tof.

Persoonlijke privéles Kitesurfen

Leren Kitesurfen doet het net even anders.

Leren kitesurfen in een privéles betekent dat je zo snel mogelijk het water op gaat. Daar is het natuurlijk om te doen. De lessen zijn ook erg praktijkgericht. Wij leren in de praktijk en willen zo snel mogelijk het water op. Na “droog oefenen” gaan wij al snel door naar oefeningen in het ondiepe water. Sta jij al de eerste dag op de plank om meters te maken?

Vanaf dat punt zal het snel gaan. Wanneer je de basis onder de knie hebt, zul je met grote sprongen vooruit gaan en al snel tientallen meters per keer af kunnen leggen.

Lange lessen klinkt als waar voor je geld krijgen maar in de praktijk is dit vaak niet het geval. Onze kitesurfles is intensief en duurt rond de 2,5 uur, hierna heb je minder energie en maak je sneller fouten.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel of mail ons en wij beantwoorden al je vragen en geven alle informatie die je nodig hebt. Wij hopen je snel te mogen begroeten in een van onze lessen.

Welke kitesurfles kies jij?

Basis Les

€109

3 Daagse Cursus

BESTSELLER!

€ 279

Prive Les

€159

Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk vragen over de kitesurflessen te beantwoorden via de website hebben we de meest gestelde vragen opgeschreven.

Iedereen kan leren kitesurfen. De een heeft er aanleg voor en vaart de eerste les al weg, de ander heeft er iets langer de tijd voor nodig. Maar wij garanderen iedereen zijn eerste meters binnen 3 lessen.

Wij hebben vaste tijden om 9 / 12 / 15 uur waarop je je kitesurfles zelf kunt inplannen. Soms komt het door de wind en/of het getij beter uit als we de les een uur eerder of later doen, Lerenkitesurfen.nl streeft er namelijk naar de best mogelijke kwaliteit te bieden. Wij zullen je hier dan van op de hoogte brengen.

Lessen worden 7 dagen per week gegeven op de dagen dat de wind goed genoeg is.

In overleg is het soms ook mogelijk om een avond les te doen welke start om 17:00 of 18:00 uur.

Wij geven met 1 instructeur maximaal op 2 personen les. Doordat er altijd 1 cursist aan de kite vast zit en door de andere cursist word vastgehouden blijft deze ook bezig. Onze instructeur kan tegelijkertijd aan beide cursisten uitleg geven en er staat nooit iemand niets te doen.

Heb je liever 1 op 1 les? Dan is wellicht onze prive les iets voor jou.