Leren kitesurfen

Meer over leren kitesurfen

Maximaal 2 personen in een groep, geen vast lesprogramma maar naar niveau, opgeleide instructeurs, nieuwste materialen en een TOP locatie.

Wil je leren kitesurfen? Onze kitesurf school bevindt zich op het terrein van Camping de Branding in Zandvoort aan Zee. Na de kitesurf les kan je bij ons lekker warm douchen en vervolgens heerlijk genieten van een hapje en drankje bij ondergaande zon. Door veel wind is kitesurfen de perfecte sport om te beoefenen in Nederland.

Leren kitesurfen doe je altijd bij een kitesurfschool en is een leuk avontuur en een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Het besturen van een vlieger geeft je een kick en een euforisch gevoel. Wees gewaarschuwd dat het verslavend werkt. Ons doel van Kitesurfschool lerenkitesurfen.nl is om je verliefd te laten worden op de sport en je tot een niveau te brengen waar je zelfstandig kunt kitesurfen. Wij willen je niet alleen leren kitesurfen maar ook de passie voor de sport aan je overbrengen. Leren kitesurfen is makkelijker dan je denkt en voor je het weet hebben we je op het board en vaar/spring/vlieg je over de Noordzee.

Kitesurfscholen zijn er inmiddels in overvloed, doordat de sport steeds toegankelijker is geworden. Iedere kitesurf school is anders en claimt de beter te zijn. Onze instructeurs hebben volop passie voor de sport staan voor je klaar om je de fijne kneepjes van de sport te leren op de snelste en meest veilig mogelijke manier. Kitesurfschool Lerenkitesurfen.nl staat voor persoonlijke lessen, groepen van maximaal 2 personen per instructeur en korte intensieve lessen. Ook na je lessen helpen wij nog altijd graag je vragen te beantwoorden tips te geven of gaan we samen met je het water op!

Welke kitesurfles kies jij?

Basis Les

€109

3 Daagse Cursus

BESTSELLER!

€ 279

Prive Les

€159