Lerenkitesurfen.nl

Werkt met een team jonge, gedreven en ervaren kitesurf instructeurs. 10 jaar geleden begonnen met een kleine kitesurfschool en inmiddels als compleet watersportcentrum niet meer weg te denken uit Zandvoort. In seizoen 2014-2015 zijn wij uitgeroepen tot ondernemers van het jaar.

Hierna zijn we doorgegaan in een nieuw pand, met een groter team en met naast het kitesurfen meer watersport activiteiten en evenementen voor zowel particulieren als bedrijven.

De surfschool is gevestigd in Zandvoort aan Zee dit is een ideale locatie dankzij de goede bereikbaarheid (ook met OV), gezellige strandtenten maar ook vrije stukken strand waar we onze lessen geven.

De instructeurs hebben vele jaren ervaring opgedaan bij diverse scholen, waardoor ze precies weten wat er wel en niet nodig is om jou op de snelste, beste en veiligste manier de sport aan te leren.

De school heeft 3 hoofd instructeurs

Sjors van Leeuwen
Sjors van Leeuwen
Mijn hele leven ben ik al niet weg te slaan van het strand en sinds 11 jaar ben ik nu actief in het kitesurfen. Na een jaar besloot ik dat iedereen een kans moest krijgen deze toffe sport te ervaren. Nu met ruim 9 jaar les ervaring geniet ik nog steeds het meest van alle lachende cursisten die uit onze lessen komen.
Thorsten Franken
Thorsten Franken
Nadat ik mijn eerste kiteles 7 jaar geleden heb genomen was ik helemaal “hooked”. Mede door het kiten ben ik verhuisd naar de zee en wil ik niets anders meer. Na 2 jaar les te hebben gegeven bij andere kitescholen kwam ik bij Lerenkitesurfen.nl. Met een leuk team instructeurs met allemaal dezelfde visie ben ik helemaal op mijn plek.
Randy Stoter
Randy Stoter
Voor een stage in de watersport kwam ik 12 jaar geleden naar Zandvoort. Sindsdien ben ik niet meer weggegaan! Na bij diverse andere kitescholen te hebben gewerkt kwam ik met Sjors in contact. We hadden dezelfde ideeën over wat er mis was met hoe lessen in die tijd werden gegeven. Samen zijn we voor onszelf begonnen, hebben een eigen lesplan ontwikkeld en zijn sindsdien alleen maar groeiende!

Pepsports.com

In 2014 zijn wij deels onder een andere naam doorgegaan. Pepsports gaat breder in op het watersport aanbod. Naast dat je hier ook kunt golfsurfen en suppen is Pepsports ook gericht op bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, schoolkampen en surfcamps.

Doordat we alle materialen voor activiteiten zelf in ons bezit hebben kan er tegen een scherpe prijs een compleet verzorgde dag worden aangeboden. Groepen van 10 tot 300 personen kunnen terecht voor bijvoorbeeld één van de volgende activiteiten:

Golfsurfen
Suppen
Raften
Powerboaten
Banaanvaren

Expeditie Robinson
Mega Sup
Volleybaltoernooien
Pijl en Boogschieten
Stormbanen