Team Lerenkitesurfen.nl

"The only way to do great work is to love what you do."

Lerenkitesurfen.nl

Werkt met een team jonge, gedreven en ervaren kitesurf instructeurs. 10 jaar geleden begonnen met een kleine kitesurfschool en inmiddels als compleet watersportcentrum niet meer weg te denken uit Zandvoort. In seizoen 2014-2015 zijn wij uitgeroepen tot ondernemers van het jaar.

Hierna zijn we doorgegaan in een nieuw pand, met een groter team en met naast het kitesurfen meer watersport activiteiten en evenementen voor zowel particulieren als bedrijven.

De surfschool is gevestigd in Zandvoort aan Zee dit is een ideale locatie dankzij de goede bereikbaarheid (ook met OV), gezellige strandtenten maar ook vrije stukken strand waar we onze lessen geven.

De instructeurs hebben vele jaren ervaring opgedaan bij diverse scholen, waardoor ze precies weten wat er wel en niet nodig is om jou op de snelste, beste en veiligste manier de sport aan te leren.

Kennismaken

Randy Stoter

Klik hier voor meer info

In 2014 zijn wij deels onder een andere naam doorgegaan. Pepsports gaat breder in op het watersport aanbod. Naast dat je hier ook kunt golfsurfen en suppen is Pepsports ook gericht op bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, schoolkampen en surfcamps.
Doordat we alle materialen voor activiteiten zelf in ons bezit hebben kan er tegen een scherpe prijs een compleet verzorgde dag worden aangeboden. Groepen van 10 tot 300 personen kunnen terecht voor bijvoorbeeld één van de volgende activiteiten:

Golfsurfen, Suppen, Raften, Powerboaten, Banaanvaren, Expeditie Robinson, Mega sup, Volleybaltoernooien, Pijl- en boogschieten, Stormbanen.